KOOP AAN 6% BTW*
BOUWWERKEN GESTART –
Reeds 45% verkocht!

Hedendaags en zonovergoten wonen

Nieuw Haagem biedt energiezuinige nieuwbouw appartementen  te koop in Dendermonde. De appartementen van Nieuw Haagem zijn uiterst mooi vormgegeven. Ze maken gebruik van een klassieke roodbruine baksteenarchitectuur, gekoppeld aan aluminium schrijnwerk en warme houten accenten. Het resultaat is een moderne vormgeving met een landelijke twist, die naadloos aansluit bij zijn context.

De gebruikte materialen zijn van oerdegelijke kwaliteit en gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De woningen zijn opgebouwd volgens het doorzonprincipe. Dat betekent dat je binnen de hele dag door overspoeld wordt door het deugddoende zonlicht. Deze overvloed aan natuurlijk licht vormt samen met de subtiele verbindingen tussen de ruimtes onderling en de link met de groenzone en de private tuinen voor een ongeëvenaard ruimtegevoel.

Nieuwbouw binnenkant

Open, lichtrijke leefruimtes creëren een heerlijk feelgoodgevoel. Je kijkt uit over een schilderachtig groen decor en haalt de natuur naar binnen!

Werkelijk alles staat in Nieuw Haagem in het teken van jouw gemak. Onder het complex komt bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijke ondergrondse parkeergarage. Zo worden het verkeer en de geparkeerde auto’s maximaal uit de woonomgeving geweerd. Dat zorgt niet alleen voor extra rust en sereniteit, om niet te spreken van gezondere lucht, het komt ook de veiligheid van de spelende en fietsende kinderen ten goede. De site telt ook een aantal parkeerhavens. Handig als je snel je boodschappen wilt uitladen of bij thuiskomst de kinderen voor de deur wilt afzetten. Zoals het hoort voor een duurzaam project, is er ook aan fietsparkeerplaatsen geen gebrek.

Nieuwbouw appartementen te koop in Dendermonde

Energiezuinige appartementen te koop

Laatste unieke appartementen

Gelijkvloers hoekappartement met 2 slaapkamers en ruime tuin  102F – LAATSTE !

Oppervlakte: 103 m²
Terras: 16 m²
Tuin: 360 m²

! Uniek voor een appartement – Met uw eigen zonnepanelen en regenwaterput

Verkoopprijs: 304.500€ (excl. kosten)
Aankoop aan 6% BTW mogelijk*

Riante Penthouse – 3 slaapkamers 104/10 – LAATSTE !

Oppervlakte: 134 m²
Terras: 29 m² – west oriëntatie
Verdieping: 2

! Uniek voor een appartement – Met uw eigen zonnepanelen

Verkoopprijs: 369.500€ (excl. kosten)
Aankoop aan 6% BTW mogelijk*

Wil je alles weten over woonpark Nieuw Haagem?